Mulder Tweewielers

Over ons

Fietsenmaker Harm Jan MulderHarm-Jan Mulder
Jarenlang heeft Harm-Jan Mulder naar een geschikte plaats gezocht om zijn fietsenzaak te openen. In Andelst-Herveld is hij geslaagd. Op 1 januari 2012 heeft de geboren en getogen Betuwnaar fietsenzaak Bitter Rijwielen overgenomen, een zaak die ruim vijftien jaar in het dorp gevestigd was, en is er zijn eigen winkel gestart.

Ervaring
Al op 14-jarige leeftijd ontstond zijn liefde voor het vak. Harm-Jan werkte op zaterdagen bij een fietsenzaak in Tiel. Nadat hij zijn mavodiploma in Kesteren behaalde, besloot hij de opleiding fietstechniek te volgen in Den Bosch. Hij specialiseerde zich in bromfietsen en kreeg in 1997 een vaste dienstbetrekking bij een tweewielerzaak in Veenendaal. Meerdere vakdiploma’s behaalde Harm-Jan vervolgens nog.

In 2005 besloot Harm-Jan zijn horizon te verbreden. Hij werd werkzaam in een keukenzaak in Twente. Maar het bleef knagen. De Betuwnaar wilde niets liever dan een tweewielerzaak openen in zijn geboortestreek.

Service en kwaliteit
Harm-Jan is blij met zijn eigen zaak. Hij kan er zijn passie voor het vak in kwijt. Klanten leren hem kennen als een servicegerichte, kwaliteit leverende, ontspannen en persoonlijke ondernemer. Graag wil hij zijn onbegrensde enthousiasme voor het aloude ambacht van fietsenmaker overbrengen.

Contact

Mulder Tweewielers
Hoofdstraat 6
6673 BD Andelst
email: info@mulder-tweewielers.nl
tel. 0488 45 48 22Bezoek ons op Facebook
Kvk: 54024749

Openingstijden Andelst

maandag gesloten
di t/m do 8.30 - 18.00 uur
vr. 8.30 - 20.00 uur
     (okt-mrt vrijdag tot 18.00 uur)
za. 8.30 - 16.30 uur

Zie ook

Ons filiaal in Lienden is gesloten