Mulder Tweewielers

Verzekering

Op je fiets ben je zuinigFiets- of brommerverzekering
Uw tweewieler is een bezit waar u zuinig op bent. Dat weten we bij Mulder Tweewielers natuurlijk. Daarom raden we u aan een speciale fiets- of bromfietsverzekering af te sluiten. Dat kunt u gemakkelijk bij ons in de winkel regelen. Mulder Tweewielers is aangesloten bij ENRA verzekeringen BV, een bedrijf dat toonaangevend is in tweewielerverzekeringen. Met een verzekerd gevoel kunt u vervolgens de weg op.

Fietsverzekering
Die is af te sluiten voor drie, vier of vijf jaren. U kunt kiezen voor een diefstal- of een cascoverzekering, waarbij u zelfs kunt rekenen op gratis hulp bij pech. Voor elektrische fietsen is er een aparte verzekering. Een optionele garantiedekking bestaat ook tot de mogelijkheden.

Bromfietsverzekering
Voor fietsen met hulpmotor, bromfietsen en scooters is een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering (WA) verplicht. Maar via ons kunt u ook kiezen voor een WA plus diefstalverzekering of een WA plus cascoverzekering. De nationale bromfietsverzekering is een zeer complete en eenvoudig af te sluiten verzekering met een korte bonus-malusladder.

Contact

Mulder Tweewielers
Hoofdstraat 6
6673 BD Andelst
email: info@mulder-tweewielers.nl
tel. 0488 45 48 22Bezoek ons op Facebook
Kvk: 54024749

Openingstijden Andelst

maandag gesloten
di t/m do 8.30 - 18.00 uur
vr. 8.30 - 20.00 uur
     (okt-mrt vrijdag tot 18.00 uur)
za. 8.30 - 16.30 uur

Zie ook

Ons filiaal in Lienden is gesloten